Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Regina KERÉKPÁR

4027 Debrecen, Füredi út 64.
+ 36 20 283 5417
reginabicikli@gmail.com

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9:00-17:30
Szombat: 8:00–13:00
Vasárnap: ZÁRVA

Boltunk már 28 éve szolgálja ki kedves jelenlegi és leendő vásárlóinkat. 1993-ban nyitottuk feleségemmel első üzletünket a Rákóczi utcán, abból a célból, hogy minél jobb termékek és szolgáltatások széles választékával, tudjunk helyt állni a piacon. Ez a szemléletünk a mai napig. Csakis olyan termékekkel töltjük fel polcainkat, amit magunknak is nyugodt szívvel megvennénk. Különösen figyelünk arra, hogy a hozzánk látogatókat barátságos, családias és nyugodt környezet fogadja, valamint minden igénye megfelelően ki legyen elégítve.

Az évek alatt igyekeztünk egy családi vállalkozást kialakítani, ma már legidősebb fiúnk és egyetlen leányunk is Regina a csapat tagja. Kollegáimmal már hosszú évek alatt együtt dolgozunk, ők is azon munkálkodnak, hogy minél jobban bővítsék tudásukat, tisztában legyenek az új fejlesztésekkel és az ő szaktudásuk által Debrecen egyik legjobb szervízét tudhatjuk magunkénak.

Régi álmunk vált valóra mikor megnyitottuk saját tulajdonú üzletünket a Füredi út 64. szám alatt. Most már elszigetelt és jobban felszerelt látvány szervízzel, valamint jobban átlátható és nagyobb vásárlótérrel rendelkezünk. Reméljük hogy jó hírünk és vevőorientált hozzá állásunk tovább bővíti törzsvásárlóink számát.